Contactinformatie  Naar onze facebook pagina 
 
   
  BRAND Proeflokaal  
     
   

PROEFLOKALEN


Café Ergens Anders is door Brand benoemd tot een van de 200 Bier Proeflokaal van Nederland. U kunt bij ons als bierliefhebber genieten van alle bijzondere biersoorten van brand. Onder het genot van een over heerlijk Brand speciaal biertje serveren wij u ook bij passende kleine hapjes bereid in eigen keuken. Een ideale invulling voor een vriendenuitje, personeelsfeest of zomaar omdat het kan! Let op: wel vooraf reserveren.

Brand Bierproef Arrangement Basis:
Er worden 8 Verschillende Brand bieren geserveerd met bijpassende kaas, worst en snacks
Prijs per deelnemer €25,=

Brand Bierproef Arrangement Du Luxe:
Er worden 8 Verschillende Brand bieren geserveerd met bij ieder speciaal biertje een bijpassend amuse hapje. Na afloop krijgen de deelnemende gasten een Brand T-shirt mee naar huis.
Prijs per deelnemer €46,=

BRAND Bieren
Naast Brand Premium Pilsener brouwen we het hele jaar door het verfrissende tarwebier Brand Weizen, het moutige amberbier Brand Imperator en het hoppige Brand UP. Ook kun je door het jaar heen genieten van onze seizoensbieren: Brand Lentebock in het voorjaar, Brand Dubbelbock in het najaar en Brand Sylvester in de winter. In het plaatje zijn onze parels ingedeeld op smaak. Voor ieder moment wat wils.

   

HOME
OVER ERGENS ANDERS
ACTIVITEITEN
DRANKKAART
ZAAL
BRAND PROEFLOKAAL
CATERING
CONTACT

TERUG NAAR VORIGE

 
© 2019 Cafe Ergens Anders | cafe@ergensanders.nl | (0165) 87 02 55 Webdesign by: JETRON Developments b.v.